11 Ağustos 2011 Perşembe

Yaz, güneş, deniz ve Converse



Converse, 2011 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan t-shirt, şort ve şapkaları ile Converse fanatiklerinin kalplerini kazanmaya devam ediyor.

Farklı olmak isteyen moda düşkünleri için…

Converse yıldızını sadece ayakkabılarında değil tüm kıyafetlerinde taşımak isteyenler için yazın vazgeçilmez rengi beyazın üzerine degrade çalışılan Converse yıldızlı t-shirtler dikkat çekiyor. Beyazın yanı sıra siyah ve grimelanj renklerde hazırlanan t-shirtler, sezonun moda rengi nar çiçeği deniz şortu ile kombinleniyor. Özellikle su sporları ile uğraşanların çok beğeneceği bu modelin yan cep detayı kullanım kolaylığı sağlıyor. Şortun ayrıca beyaz rengi de bulunuyor. Güneşten korunmak için ilk aklınıza gelecek ürün şapka. Converse yıldızlı t-shirt ile birlikte kullanabileceğiniz Converse yıldızlı şapkalar sizi güneşten korurken beyaz, gri ve siyah renkleri ile kıyafetlerinizle uyum içinde olacak.


Özgürlüğüne düşkün erkekler Converse’ten vazgeçmiyor…

Rahatına düşkün ve özgür ruhlu Converse erkekleri bu sezon da Converse’ten vazgeçmiyor. İster bir t-shirt, ister deniz şortu ya da şapka… Converse’te ruhunuza uygun bir ürün mutlaka var. Beyaz, gri-melanj ve oranj renklerdeki t-shirt’ler Converse deniz şortları ile kombinleniyor. Gerek sahilde gerekse sörf yaparken rahatını düşünenlerin tercihi olacak deniz şortları canlı renkleri ile ön plana çıkıyor. Güneşten korunmak için ister plajda, ister gün içerisinde kullanılabilecek ve Converse yıldızı ile dikkat çeken şapkalar ise siyah, kırmızı ve gri renklerde tasarlanmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder